Flevo Boys maakt competitie spannend

EMMELOORD • Za 22 maart 2014 | 17:12 • Zaterdag 22 maart 2014 | 17:12
De voetballers van Flevo Boys hebben vanmiddag in de hoofdklasse C gewonnen van VVOG. In Harderwijk waren de Emmeloorders met 4-2 te sterk voor de thuisploeg.

Vlak voor rust opende Dennis van der Wal de score. Direct na de pauze kwamen de Emmeloorders op 2-0 door Timon Rorije. Na de aansluitingstreffer van de thuisploeg scoorde Rorije opnieuw. Negen minuten voor tijd zorgde Arjen Spaan voor de 4-1 voorsprong. VVOG scoorde de tweede treffer vanuit een penalty.

Door de winst verkleint Flevo Boys de achterstand op koploper ACV tot twee punten. Volgende week voetballen beide ploegen tegen elkaar.