Dames Almeerse Hockey Club boeken fraaie zege

ALMERE • Zo 6 april 2014 | 18:39 • Zondag 6 april 2014 | 18:39
De damesploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag een ruime zege geboekt in de overgangsklasse. Op eigen veld was de ploeg van coach Arjan Jolie met 6-2 te sterk voor Rood Wit uit Aerdenhout.

Bij rust leidde De Almeerse HC al met 2-1 dankzij goals van Puck Hooijer en Madelon van der Grijn. Na rust liepen de Almeerse dames via goals van Solange Schrijnder van Velzen, Puck Hooijer,Tess Engelander en Esther Beute uit naar 6-2. Ondanks de fraaie zege blijven de Almeerse dames op de één-na-laatste plaats staan in de overgangsklasse.

Ook de mannenploeg van de Almeerse Hockey Club boekte zondagmiddag een ruime overwinning. Op bezoek bij Leiden won de ploeg van coach Alex Verga met 6-1.Edwin Vermeulen, Puya Gardeman (2x) Stijn Jolie (strafbal), Benjamin Stibbe en Manuel Verga waren trefzeker voor de Almeerders.Ondanks de overwinning blijft De Almeerse op plaats negen in de overgangsklasse staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel