Flevo Boys gaat onderuit tegen Go Ahead Kampen

EMMELOORD • Za 19 april 2014 | 16:39 • Zaterdag 19 april 2014 | 16:39
Hoofdklasser Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Kampen met 1-2 verloren. Bij rust leidden de Emmeloorders nog met 1-0 dankzij een goal van Frank Post.

In de tweede helft kwamen de gasten op gelijke hoogte via Eddo Wesselink, die doelman Rodney Rosink met een schot van zeker 30 meter verraste. Tien minuten voor tijd scoorde Madih Doufikar de winnende treffer voor de gasten.

Flevo Boys blijft ondanks de nederlaag koploper. ACV uit Assen verloor van Harkemase Boys met 4-3 en Genemuiden speelde met 1-1 gelijk tegen VVOG. Met nog 2 wedstrijden te spelen hebben de Emmeloorders 3 punten voorsprong op zowel ACV als Genemuiden.