City FC verliest van Willem II en sluit af in mineur

ALMERE • Vr 25 april 2014 | 22:11 • Vrijdag 25 april 2014 | 22:11
Almere City FC heeft vrijdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen 2013-2014 verloren. Op het kunstgras in Almere was de kersverse kampioen Willem II uit Tilburg met 1-2 te sterk voor de ploeg van trainer Fred Grim. Door dit verlies eindigt Almere City FC op een teleurstellende 18e plek in de Jupiler League.

In de eerste helft kwamen de Almeerders vlak voor rust op voorsprong door een goal van middenvelder Ricardo Kip, die op aangeven van Jerge Hoefdraad vrij mocht inschieten. Vlak na rust kwam Willem II snel op gelijke hoogte door een doelpunt van Mamedov.

Na een uur spelen werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd vanwege noodweer. Nadat het duel hervat was, kwamen de Tilburgers een kwartier voor tijd op 1-2 door Vossebelt, die na een vrije trap de winnende treffer achter doelman Van Duin mocht binnenkoppen.