ASV Dronten boekt eerste oefenwinst

DRONTEN • Za 9 augustus 2014 | 19:40 • Zaterdag 9 augustus 2014 | 19:40
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdag een oefenduel tegen Wolvega gewonnen. De ploeg van trainer Raymond Schuurman was met 3-1 te sterk voor de zondag tweedeklasser.

De thuisploeg kwam in de 11e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jody de Boer. Uit een vrije trap van Koen Klaasse Bos kwamen de Drontenaren op 2-0. Vlak voor rust was opnieuw Jody de Boer succesvol. Kort na de pauze konden de gasten iets terug doen.

Het was voor de Drontenaren het tweede oefenduel in de voorbereiding op de competitie in de eerste klasse. Het eerste optreden tegen SDC Putten werd met 1-0 verloren.