Almere City haalt uit tegen FC Almere

ALMERE • Za 4 juli 2015 | 16:46 • Zaterdag 4 juli 2015 | 16:46
Almere City FC heeft in zijn eerste wedstrijd in de voorbereiding meteen flink uitgehaald. Tweedeklasser FC Almere werd met 9-0 verslagen. De oefenwedstrijd werd al op zaterdagochtend om 11 uur gespeeld vanwege de hitte. In eerste instantie was het duel om 2 uur in de middag gepland.

Almere City stond na 45 minuten al met 4-0 voor door doelpunten van Enzio Boldewijn, Jasper Waalkens, Jason Oost en Norair Mamedov. Na rust waren ook Daan Ibrahim, Khalid Tadnane (tweemaal), Pablo Rosario en Ravelino Junte trefzeker.

Verdediger Chavez Uitenwerf, die momenteel op proef is bij de club, speelde in de tweede helft mee. Mitchell Burgzorg speelde nog niet tegen FC Almere. Tariner Maarten Stekelenburg liet hem nog niet debuteren, omdat de verdediger nog niet voldoende fit is. Burgzorg is sinds gisteren op proef bij de Almeerders.