Almere City FC verliest nipt van NAC Breda

ALMERE • Vr 18 december 2015 | 15:52 • Vrijdag 18 december 2015 | 15:52
Almere City FC heeft vrijdagavond de laatste wedstrijd van 2015 verloren. NAC Breda was in Almere met 0-1 te sterk. De enige treffer van de wedstrijd viel vijf minuten voor rust en kwam op naam van Luis Pedro.

De gasten kregen gedurende de wedstrijd veel kansen (onder meer door twee keer paal en een keer lat), maar tot het einde bleef het spannend. City FC was een minuut voor tijd dichtbij de gelijkmaker, maar de paal voorkwam de 1-1.

Het was de laatste wedstrijd onder interim trainer Marco Heering. In 2016 zal er een nieuwe hoofdcoach voor de groep staan. De club wil nog voor de kerst de naam van de nieuwe trainer bekendmaken.

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Brent, Ramsteijn, Nieuwpoort, Quasten (Ahannach), Pablo Rosario (Vet), Kip, Salasiwa, Oost (Boldewijn), Van Amersfoort en Mamedov