Flevo Boys te sterk voor SVZW

EMMELOORD • Za 20 februari 2016 | 16:32 • Zaterdag 20 februari 2016 | 16:32
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag het uitduel tegen SVZW gewonnen. De Emmeloorders waren in Wierden met 2-0 te sterk voor de thuisploeg. Bij de rust ging de ploeg al met 1-0 aan de leiding.

De teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam in de 35e minuut op voorsprong door een treffer van Frank Post. In de tweede helft loerde Flevo Boys op de counter. Met succes, want op aangeven van Frank Post bepaalde William de Boer de eindstand op 2-0.

Door de overwinning handhaaft Flevo Boys zich in het linker rijtje van de Hoofdklasse C.