Van der Molen stopt met voetballen door blessure

FLEVOLAND • Ma 13 november 2017 | 13:05 • Maandag 13 november 2017 | 13:05
Voetballer Wouter van der Molen heeft noodgedwongen een punt moeten zetten achter zijn carrière. Een slepende knieblessure zorgt ervoor dat de verdediger per direct stopt bij ASV Dronten. 

De 31-jarige Almeerder kwam deze zomer naar ASVD. De mandekker, in het verleden spelend voor onder meer Zuidvogels, Ajax zaterdag, Sparta Nijkerk, DOVO, VVA’71 en SC Genemuiden, moest de formatie van coach Raymond Schuurman van wat extra routine voorzien.

De afgescheurde kruisband, opgelopen in de bekerfinale met Genemuiden tegen Staphorst, zorgde er echter voor dat Van der Molen alleen in de voorbereiding wat minuten maakte. In competitieverband kwam hij nog niet in actie voor de Drontenaren.

Van der Molen neemt komende week een beslissing of hij zich laat opereren aan zijn knie, of toch probeert met fysiotherapie te herstellen. In de toekomst hoopt de Almeerder op een functie als trainer, om zo toch connectie te houden met het voetbal.     

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel