Eerste elftal schiet tweede met moeite uit de beker

URK • Di 28 november 2017 | 21:36 • Dinsdag 28 november 2017 | 21:36
De voetballers van het eerste elftal van SV Urk hebben de unieke bekerwedstrijd in de tweede ronde tegen het tweede elftal van de club gewonnen. De ploeg van Richard Karrenbelt won moeizaam met 3-1.

Vooraf was het optimisme bij SV Urk 2 groot. De ploeg wilde de zege absoluut niet cadeau geven aan de clubgenoten. Toch scoorde het eerste elftal als eerste via een vrije trap van Marinus Snoek. Een minuut later maakte Harmen de Boer alweer gelijk. Dat was ook de ruststand.

Einde aan de droom
In de tweede helft wist het tweede elftal nog geruime tijd stand te houden. Jan van Slooten maakte in de 76e minuut een einde aan de droom, en zeven minuten later schoot Johan Loosman de 3-1 binnen.

Komende zaterdag speelt SV Urk 1 in de hoofdklasse B de thuiswedstrijd tegen AZSV uit Aalten.