Jongen (15) overleden na steekpartij

Almere 13 december 2017
Twee jongens van 15 aangehouden
Een jongen van 15 uit Almere is dinsdagavond overleden bij een steekincident aan het Pirellipad in Almere. De politie heeft twee 15-jarige jongens uit Almere aangehouden.

Het incident vond plaats langs de busbaan bij de Tweede Pirellibrug in de Bouwmeesterbuurt. Na een melding troffen hulpdiensten het slachtoffer rond 18:30 uur aan. Hij is ter plaatse behandeld door personeel van een traumahelikopter en met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar het leven van de jongen was niet meer te redden. Hij overleed in het ziekenhuis.

De politie kon de verblijfplaats van de verdachten achterhalen en heeft de twee opgepakt. Of slachtoffer en verdachten elkaar kenden is niet duidelijk. De recherche doet onderzoek naar de toedracht en het motief. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Mes
Aan het eind van de middag zou op de plek waar de jongen omkwam een mes zijn gevonden. RTL-verslaggever Geert Gordijn zag gebeuren dat jongens een kaarsje wilden branden op die plek en een mes vonden. De recherche heeft dat in beslag genomen.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer