Strandfestival ZAND duurt dit jaar twee dagen

ALMERE • Vr 9 februari 2024 | 22:18 • Vrijdag 9 februari 2024 | 22:18

Strandfestival ZAND wordt komende zomer in plaats van eendaags een tweedaags festival. Dat heeft de organisatie van het Almeerse strandfestival afgelopen donderdag bekend gemaakt. Het festival vindt dan plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus op het Almeerderstrand in Almere Poort.

Het festival wordt al sinds 2008 georganiseerd. Op ZAND komen voornamelijk Nederlandse artiesten, zo hebben Guus Meeuwis, Miss Montreal en Racoon allemaal wel eens op het podium gestaan in Almere. Dit is overigens niet de eerste keer dat het festival tweedaags is, in 2013 en 2014 was het ook al tweedaags. Toentertijd kon de organisatie de kwaliteit van het festival niet waarborgen. Dit jaar wordt het twee losse dagen, er komt geen camping om te overnachten.

Wie er precies gaan optreden op het festival wordt dinsdag 13 februari bekend. Op dezelfde dag begint ook de voorverkoop.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel