Beker: gelijkspel SV Urk, SVM onderuit

FLEVOLAND • Za 24 augustus 2013 | 17:06 • Zaterdag 24 augustus 2013 | 17:06
SV Urk heeft zaterdagmiddag in de poulefase van de districtsbeker met 0-0 gelijkgespeeld tegen Nunspeet. De eersteklassers kregen nauwelijks kansen. Urk had de beste kans op de winst, maar William de Boer miste in de tweede helft een strafschop.

Tweedeklasser SVM uit Marknesse ging op eigen veld met 3-2 onderuit tegen Elim. Bij rust keek de ploeg van trainer Simon Krens tegen een 2-0 achterstand aan.

In de tweede helft brachten Albert de Leeuw en Martin Peters de thuisploeg weer langszij. Bovendien miste spits Arjan Jansen bij een 2-1 stand een strafschop. In de slotfase scoorde Elim uit een penalty de beslissende 3-2.