City FC wint thuis van MVV

ALMERE • Vr 28 maart 2014 | 22:49 • Vrijdag 28 maart 2014 | 22:49
Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen MVV met 1-0 gewonnen. Het was de tweede overwinning op rij voor de ploeg van trainer Fred Grim. Ondanks de zege blijven de Almeerders 18e in de Jupiler League.

In de eerste helft domineerde City de wedstrijd, maar werden er nauwelijks kansen gecreerd. In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorspong door een benutte starfschop van Vincent Janssen, nadat aanvoerder Jason Oost was gevloerd in het strafschopgebied.

Pas na de 1-0 drongen de Limburgers aan en kwam City onder druk te liggen. Secerovic raakte de paal namens MVV. Vlak voor tijd moesten de Almeerders verder met 10 man, nadat Ricardo Kip zijn tweede gele kaart kreeg. De zege kwam echter niet meer in gevaar. Komende maandag spelen de Almeerders thuis tegen Excelsior.