City FC wint ook van FC Oss

ALMERE • Za 5 april 2014 | 14:35 • Zaterdag 5 april 2014 | 14:35
Almere City FC blijft maar winnen in de Jupiler League. De ploeg van trainer Fred Grim won vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Oss met 0-3. Het was alweer de vierde zege op rij voor de Almeerders.

City schoot uit de startblokken in Oss en kwam al na 5 minuten spelen via Sander Keller op voorsprong na een hoekschop. Ook de 0-2 na 20 minuten werd wederom gescoord door routinier Keller na een corner. Dit betekende ook de ruststand in Brabant.

In de tweede helft zorgde spits Vincent Janssen, na iets meer dan een uur spelen, voor de beslissing in de wedstrijd: 0-3. In de slotfase mocht Almeerder Jordy ter Borgh zijn debuut maken in de hoofdmacht van City. Door de nieuwe zege en het verlies van Telstar stijgen de Almeerders naar de 16e plek van de Jupiler League.