City FC speelt met 3-3 gelijk tegen VVV Venlo

ALMERE • Za 19 april 2014 | 10:06 • Zaterdag 19 april 2014 | 10:06
Almere City FC heeft vrijdagavond in een spectaculair duel met 3-3 gelijkgespeeld tegen VVV Venlo. In stadion De Koel was de ploeg van trainer Fred Grim dicht bij een stuntje, maar de Limburgers wisten vlak voor tijd alsnog de 3-3 binnen te schieten.

De Almeerders kwamen in de eerste helft na 20 minuten op voorsprong door een goal van Charles Dissels. Drie minuten na de openingstreffer kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een goal van Sevinc: 1-1. Dit was ook de ruststand. In het begin van de tweede helft kreeg City een strafschop, nadat Sander Keller naar beneden was getrokken bij een corner. Charles Dissels benutte vervolgens de penalty. VVV Venlo kwam echter weer snel langszij: Sevinc schoot van afstand de 2-2 achter City-doelman Van Duin. Invaller Cees Toet wist vervolgens de Almeerders, met nog 25 minuten te spelen, voor de derde keer op voorsprong te zetten: 2-3. City leek de wedstrijd over de streep te gaan trekken, maar 2 minuten voor tijd wist De Kogel de thuisploeg alsnog een punt te bezorgen.

Almere City blijft na dit resultaat 18e in de Jupiler League. Komende maandag speelt City opnieuw een uitwedstrijd. De ploeg van trainer Fred Grim gaat dan op bezoek bij Fortuna Sittard. Volgende week vrijdag spelen de Almeerders de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen koploper Willem II.