City door droomstart koploper in Jupiler League

ALMERE • Vr 8 augustus 2014 | 23:06 • Vrijdag 8 augustus 2014 | 23:06
De voetballers van Almere City FC hebben vrijdagavond een droomstart gemaakt in de Jupiler League. De ploeg van trainer Fred Grim was met 5-0 veel te sterk voor MVV uit Maastricht. City is door dit resultaat voor het eerst in de clubhistorie koploper van de Jupiler League.

Vincent Janssen opende op aangeven van Norair Mamedov in de 12e minuut de score. Zes minuten voor rust gaf de Armeens international opnieuw een pass op maat. Dit keer stond Fabian Serrarens op de goede plek om raak te schieten.

Kort na de pauze was het Mamedov zelf die scoorde. Vijf minuten later bepaalde Fabian Serrarens met zijn tweede treffer van de avond de stand op 4-0. Enzio Boldewijn scoorde vijf minuten voor tijd het vijfde Almeerse doelpunt.