De Groot: "Ik voelde me Jan met de korte achternaam''

Noordoostpolder 8 april 2015
Voetballer Jeroen de Groot is per direct gestopt bij Flevo Boys omdat hij zich niet meer belangrijk voor het team voelde. De verdediger zit al bijna het hele seizoen op de bank en heeft naar zijn mening veel te weinig invalbeurten gekregen. Trainer Wiljan Mossing Holsteyn begrijpt niet dat de verdediger vijf duels voor het einde van de competitie deze beslissing heeft genomen.

De Groot: ,,Er werd nauwelijks een beroep op mij gedaan. Ik voelde me een pupil die net kwam kijken. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik er bij zat als Jan met de korte achternaam. Er zijn dingen gebeurd waardoor ik me niet meer belangrijk voelde voor de selectie. Dat knaagde aan me en dat is me te veel geworden. Ik nam het ook mee naar mijn privé-situatie. Ik werd daar niet gelukkig van''.

De Groot die twintig jaar bij Flevo Boys heeft gevoetbald stopt bij Flevo Boys, maar niet met voetballen. Hij verwacht volgend seizoen elders onderdak te vinden. Hij sluit in de toekomst een terugkeer bij Flevo Boys niet uit.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer