SV Urk nog niet veilig

URK • Za 7 mei 2016 | 13:35 • Zaterdag 7 mei 2016 | 13:35
SV Urk is na zaterdagmiddag nog niet zeker van handhaving in de hoofdklasse C. De ploeg speelde vanmiddag met 2-2 gelijk tegen SVZW.

De Urkers staan met nog één duel te spelen op de negende plaats. Dat zou na de reguliere competitie genoeg zijn voor een langer verblijf in de hoofdklasse. SV Urk staat volgende week in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegenover SC Genemuiden.

In de twaalfde minuut kwamen de Urkers op achterstand tegen SVZE door een treffer van Deniz Sahbas. Hij krulde de bal knap langs doelman Jan Marten Romkes. Valk voor rust maakte Gerrit Tol de gelijkmaker. De bal kwam via de lat voor zijn voeten terecht. Vanuit een corner en een fout van de doelman van SVZW scoorde Jan van Slooten in de tweede helft de 2-1. SVZW maakte in de veertiende minuut de gelijkmaker.