SV Urk met 1-0 ten onder tegen SDC Putten

URK • Za 25 november 2017 | 16:51 • Zaterdag 25 november 2017 | 16:51
De voetballers van SV Urk verloren voor het eerst sinds vier wedstrijden weer een wedstrijd in de hoofdklasse B. In Putten ging de ploeg van trainer Richard Karrenbelt met 1-0 ten onder tegen SDC Putten.

SV Urk speelde een goede eerste helft, was de bovenliggende partij, maar vergat om doelpunten te maken ondanks kansen voor Gerrit Tol, Jelle de Boer en een afgekeurd doelpunt van Jan van Slooten.

De tweede helft gaf hetzelfde wedstrijdbeeld. SV Urk was de betere ploeg en kreeg de kansen. Maar ook nu scoorde SV Urk niet. Dat deed SDC Putten acht minuten voor tijd wel en zo won de thuisploeg met 1-0.

Komende dinsdag staat voor SV Urk de bijzondere bekerwedstrijd op het programma tegen SV Urk 2. In de competitie volgt op zaterdag de wedstrijd tegen AZSV.