Almere City FC steelt overwinning in Helmond: 1-2

ALMERE • Vr 26 januari 2018 | 18:56 • Vrijdag 26 januari 2018 | 18:56
Almere City FC heeft vrijdagavond de 4e zege op rij geboekt in de Jupiler League. In stadion De Braak won de ploeg van Jack de Gier met 1-2, dankzij een goal van Calvin Mac-Intosch in de 94e minuut. Door de nieuwe zege stijgen de Almeerders naar de 5e plek van de ranglijst.

Bij rust was het nog 0-0 in Brabant, nadat de thuisploeg goede kansen had gekregen om op voorsprong te komen via Thomassen en Vicento. In de tweede helft kwam Helmond Sport wel op 1-0 via een bekeken treffer van Giovanni Hiwat. Invaller Dennis van der Heijden was vervolgens belangrijk door de gelijkmaker binnen te schieten voor de Almeerders.

De wedstrijd leek teleurstellend in 1-1 te gaan eindigen, maar diep in de extra tijd wist centrale verdediger Calvin Mac-Intosch de Almeerders alsnog het volle pond te bezorgen.