Asv Dronten wint, duel SV Urk afgelast

Za 24 februari 2018 | 16:24 Zaterdag 24 februari 2018 | 16:24
Eersteklasser asv Dronten heeft de thuiswedstrijd tegen DZC '68 uit Doetinchem met 4-2 gewonnen. Door de overwinning stijgt de ploeg van Raymond Schuurman naar de zesde plek op de ranglijst. Flevo Boys kwam niet in actie, maar blijft de koploper.

DZC '68 kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Max Riekel. Vijf minuten later zorgde Jeroen van der Meer voor de gelijkmaker. in de tweede helft namen de Drontenaren afstand door doelpunten van Kevin van der Vlag, Ricardo Ntalu en Chris van Maanen. DZC kwam nog op 4-2 door een benutte penalty.

SV Urk niet in actie
In de Hoofdklasse B werd de wedstrijd NSC Nijkerk-SV Urk afgelast. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt speelde daarom een oefenwedstrijd tegen Tweede- divisionist HHC Hardenberg.