Trainer herenteam van Almeerse Hockeyclub stopt

ALMERE • Do 28 maart 2024 | 20:52 • Donderdag 28 maart 2024 | 20:52

Bas Beuse stopt als trainer en coach van de Heren 1 van de Almeerse Hockeyclub. Aan het einde van het hockeyseizoen legt hij zijn werkzaamheden neer. Dat heeft de hockeyvereniging donderdag bekend gemaakt. In de tussentijd gaat de club op zoek naar een nieuwe trainer.

"Het coachen van een eerste team komt met een bepaald commitment en ik ben bij mezelf te rade gegaan of dat de komende jaren voor mij een haalbare kaart was", aldus Beuse. "De conclusie was helaas dat dat op dit moment niet het geval is. Ondanks een super fijne samenwerking met Jamie, Remco en de jongens, heb ik uiteindelijk de conclusie getrokken dat het beter is als ik het stokje doorgeef.

De trainer verwacht na het seizoen wel nog regelmatig langs de zijlijn te staan. "We gaan er dit jaar natuurlijk alles aan doen om een stabiel promotieklasseteam af te leveren voor de komende seizoenen. Ik blijf (uiteraard) aan Almere verbonden."

Het bestuur van de Almeerse Hockeyclub laat weten het jammer te vinden dat Beuse vertrekt, maar respecteert en begrijpt het besluit. "We wensen hem het allerbeste."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel