Flevo Boys weer eventjes koploper

EMMELOORD • Za 9 december 2017 | 16:19 • Zaterdag 9 december 2017 | 16:19
Flevo Boys is weer even koploper van de eerste klasse d. Doordat alle andere wedstrijden in deze klasse afgelast werden en Flevo Boys zelf met 2-0 won, staan ze nu twee punten voor op DETO. Dat heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Zonder de geblesseerden Bjørn Adams (heup) en Jarno vd Wal (hand) speelde Flevo Boys een matige eerste helft. De ploeg kwam wel na 12 minuten op voorsprong door een doelpunt van Tomas Boer. Daar bleef het bij tot aan de rust. na de hervatting bleef Flevo Boys de betere ploeg. Aran Nijboer wist in de slotfase nog de 2-0 te scoren.

Komende week staat voor Flevo Boys de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld op het programma.