Nieuwe muziek van Alex en Janneman op de VrijMiBo

FLEVOLAND • Vr 29 maart 2024 | 13:55 • Vrijdag 29 maart 2024 | 13:55

Het is tijd voor gezelligheid in Herberg Flevoland met de VrijMiBo. Te gast in de studio zijn zangers Alex Wielders en Jannes Heuvelmans. 

Alex is bekend van het nummer 'Een Bossie Rooie Rozen'. Dit nummer stond in die tijd drie weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. Nu reist Alex elke week heel Nederland af om op te treden. Hij probeert er dan ook altijd een feest van te maken.

Gezondheid
Het ging een tijdje geleden niet zo goed met de gezondheid van Alex. Gelukkig gaat het steeds beter met hem. Hij zegt "ik heb nog nooit gedronken, gerookt of drugs gebruikt".

De zanger verloor zijn vader en broer op jonge leeftijd. 'Pluk de dag, daar weet ik alles van af. Het kan zomaar over zijn" zegt Alex. 

Alex treedt op met 'Adio Amore' en zijn nieuwste single 'Mama Maria'.

Bekijk hier de optredens van Alex terug:



Backstage
Jannes Heuvelmans treedt op onder de naam Janneman. Janneman is van alle markten thuis zo is hij acteur, zanger en rapper. In 2017 deed Jannes mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met de boyband 'FOURCE'. De boyband ging met kerst in 2022 uit elkaar. De jongens hadden andere ambities, dus gingen ze apart van elkaar verder.


Janneman is druk met muziek maken. Zo heeft hij net zijn nieuwe single 'Backstage' uitgebracht. Volgende maand komt er ook weer nieuwe muziek uit. hij zegt "ik doe echt wat ik leuk vind." Op de VrijMiBo laat Janneman zijn nieuwste nummer 'Backstage' live horen.

Bekijk hier het optreden van Janneman terug: 


Dit gesprek is uitgezonden in het programma Herberg Flevoland, elke werkdag tussen 11:00 en 14:00 uur te zien en te horen bij Omroep Flevoland. Tips? Vragen? Stuur een e-mail.

Deel artikel