Adverteren bij Omroep Flevoland

Omroep Flevoland is het enige regionale medium in Flevoland dat via radio en televisie de gehele provincie en omliggende randgebieden bereikt. Online zelfs ‘worldwide’. Wij kunnen ook voor u verzorgen dat u bij onze collega-regionale omroepen in andere provincies zichtbaar en hoorbaar bent. Alles via één loket dus.

Even een paar misverstanden uit de weg ruimen:

 ‘Adverteren via TV of radio is voor mij niet weggelegd. Dat kost te veel, veel meer dan in een krant’.

Het is juist de bedoeling dat het u wat oplevert en dat het voor iedere ondernemer bereikbaar is. Daarom hanteren wij tarieven die voor ieder bedrijf, groot of klein, betaalbaar zijn en die kunnen concurreren met tarieven in print’. Vraag informatie aan, het zal u reuze meevallen.

‘Het is zo’n gedoe, zo’n spotje maken en zo’.

Dat valt mee hoor. Daar hebben we specialisten voor. Wij komen bij u om het te bespreken. U hoeft zelfs niets te bedenken, maar heeft wel alle ruimte voor eigen inbreng. Samen maken we er iets moois van zodat uw boodschap optimaal overkomt.

 ‘Je bent veel geld kwijt voor het maken van een radio of TV-spot.’

Het mooie bij Omroep Flevoland is dat wij u een inclusief pakket kunnen aanbieden.  Dat betekent dat het maken van een commercial bij de prijs bij een dergelijk pakket inbegrepen is. De meeste adverteerders maken gebruik van dit aanbod.

‘Online adverteren is voldoende voor mij, en veel goedkoper'.

Waarom denkt u dat grote merken zoals Zalando die alleen online verkopen toch radio en TV inschakelen voor de promotie? Bij Omroep Flevoland kunt u alle media inzetten: radio, TV én online, multimediaal adverteren dus voor een optimaal resultaat.

'Wie kijkt er tegenwoordig nog TV of luistert naar de radio?'

Meer dan u misschien denkt. Mensen maken gebruik van diverse media. Uit het laatste onderzoek, uitgevoerd door Motivaction is gebleken dat Omroep Flevoland maar liefst 74% van de Flevolanders van 18 jaar en ouder bereikt via radio, TV en online. 

Uit een recent onderzoek van de gemeente Almere  is gebleken dat 72 % van de Almeerders naar de TV-programma’s van Omroep Flevoland kijkt.

Daarnaast wordt ook van andere media van Omroep Flevoland gebruik gemaakt. De website en apps van Omroep Flevoland zijn goed voor ruim 2 miljoen bezoeken per maand (bron:Google Analytics). 

Meer informatie? Bel met de reclame-afdeling: 0320-285085 of mail: reclame@omroepflevoland.nl