Vanavond is het bewolkt. Er valt ook flink wat regen. Vannacht volgen er vanuit het westen enkele opklaringen, maar kunnen er ook nog enkele stevige buien vallen.

De temperatuur daalt in de loop van de nacht naar een graad of 3 bij een matige tot krachtige wind uit het westen.

Morgen laat de zon zich van tijd tot tijd zien. Verder vallen er soms ook een paar buien. De temperatuur loopt op naar een graad of 6.

Wisselvallig -

Donderdag is het wisselvallig met enkele buien. Bij sommige exemplaten kan ook natte sneeuw of wat hagel gaan voorkomen. Verder ook geregeld zon. Vrijdag lijkt een vrijwel droge dag te worden.

In het weekend zien we een open weertype. Geregeld zon, maar ook kans op een bui. Temperaturen in de nacht soms dichtbij het vriespunt met lokale gladheid.

Na het weekend is er maandag veel bewolking en kan er wat lichte regen vallen. De dagen daarna een paar dagen vrijwel droog met af en toe zon. Normale temperaturen voor half december.

Stuur uw mooiste weerfoto naar ons op, misschien komt uw foto vandaag in één van de uitzendingen van het weer! U kunt het onderstaande formulier gebruiken om uw foto naar ons op te sturen, maar u kunt ook mailen: weerfoto@omroepflevoland.nl

Denkt u aan het volgende als u een foto instuurt:
  • Wij kunnen alleen foto's in de uitzending tonen die in landscape (liggend) formaat zijn aangeleverd. Voor de gallery op internet maakt het formaat niet uit.
  • Indien u gebruik maakt van het emailadres stuurt u dan 1 foto per email.

Klik hier voor de voorwaarden.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer