Het weekend verloopt koud, maar wel droog met veel ruimte voor de zon. Vanuit het oosten komt er zeer koude lucht onze provincie in.

Tijdens de nachten vriest het licht tot matig. Overdag ligt het kwik iets boven het vriespunt.

Het waait wel vrij stevig uit het oosten tot noordoosten. Daardoor ligt de gevoelstemperatuur ruim onder nul en is het ijzig.

Overgang naar zeer koud winterweer -

We schakelen de komende dagen over op zeer koud winterweer. In het weekend is er volop ruimte voor de zon en vriest het licht tot matig in de nacht. Verder staat er een ijzige oostenwind. Gevoelstemperaturen ruim onder de -10 graden in de nacht en ochtend.

Na het weekend komt er wel wat meer bewolking opzetten, maar het blijft droog. Het wordt zelfs nog wat kouder met in de loop van de week mogelijk enkele ijsdagen. Voor eind februari en begin maart is dat bijzonder. De ijzige wind houden we.

Stuur uw mooiste weerfoto naar ons op, misschien komt uw foto vandaag in één van de uitzendingen van het weer! U kunt het onderstaande formulier gebruiken om uw foto naar ons op te sturen, maar u kunt ook mailen: weerfoto@omroepflevoland.nl

Denkt u aan het volgende als u een foto instuurt:
  • Wij kunnen alleen foto's in de uitzending tonen die in landscape (liggend) formaat zijn aangeleverd. Voor de gallery op internet maakt het formaat niet uit.
  • Indien u gebruik maakt van het emailadres stuurt u dan 1 foto per email.

Klik hier voor de voorwaarden.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer