Laura Maaskant debuteert als schrijfster

EMMELOORD
De 20-jarige Laura Maaskant uit Emmeloord viert dinsdag haar debuut als schrijfster. In het boek Leef! vertelt ze dat op 15-jarige leeftijd kanker bij haar is ontdekt.

De behandeling van de slopende ziekte leek aan te slaan, totdat ze vorig jaar mei te horen kreeg dat er toch uitzaaiingen waren. Hoewel ze nog maar een aantal jaren te leven heeft, weigert Maaskant de diagnose als verlies te zien. Haar leven is veranderd in goud, waarbij ze elk moment tot het maximum beleeft en dat is volgens Maaskant alleen maar winst.

Leef! ligt vanaf dinsdag in de boekhandel.

reacties (4)

 • Toine

   

  Vele mensen kunnen aan deze hele knappe jonge vrouw een voorbeeld nemen!!!! Na dat boek gelezen te hebben ben ik over veel dingen anders gaan denken en ook meer gaan relativeren. Mocht ik weer terugvallen lees ik het boek nog een keer. Laura is heel mooi, slim en vooral inspirerend!!! Naast dit, is het een boek wat ik nog nooit gelezen heb, zo puur en zo recht uit het hart. Mensen die alleen maar bezig zijn met materialisme en carriere zouden dit eens moeten lezen, ook mensen die zich druk maken om niets. Het is geen vorm wat ze beschrijft, is haar eigen filosofie over het leven. Fantastisch boek, zo jammer dat zo'n mooie ster dit moet overkomen. Ik bewonder haar en kan me voorstellen dat alle mensen om haar heen zo enorm van haar houden. Dat moeten ze ook elke seconde doen, dit soort mensen zijn zeldzaam!!! Wil je een levens boost, lees dit boek. Leef nu ...

  reageer
 • Mariet Rolink

   

  Geweldig hoe jij er mee om kan gaan, Super sterke vrouw!! Ga je boek meteen kopen en lezen natuurlijk. Heel veel respect voor jou. Hoop dat je nog veel geluk momenten mag hebben.!!!!

  reageer
 • Jan

   

  Wat een prachtig persoon ben jij Laura, ik heb veel respect voor jou keuze en geeft aan dat je een moedige vrouw bent. Het leven is een leermoment om te groeien en daarom moet je genieten van alles om je heen. Ik wens je nog heel veel mooie momenten toe.

  reageer
 • Barbara

   

  Zij is een ware alchemist! Gefeliciteerd!.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert