Lelystedeling bekent drugssmokkel

LELYSTAD
De Lelystedeling, die eerder deze maand is aangehouden in Marokko op verdenking van hasj-smokkel, heeft tegenover de rechter bekend. Dat deed hij voor de rechtbank in Tetouan. Daar werd hij dinsdag voorgeleid.

De 49-jarige Lelystedeling zou als koerier werken voor een internationaal opererend crimineel netwerk. De bende zou zich bezighouden met de smokkel van drugs vanuit Marokko.

De verdachte is tien dagen geleden opgepakt. Hij had 480 kilo hasj verstopt in zijn bedrijfsbusje. De verdachte kan volgens de Marokkaanse wetgeving een gevangenisstraf van minimaal vijf jaar tegemoet zien. De advocaat van de Lelystedeling, Abou Bakr Bouramadan weigert op de zaak in te gaan.

reacties (3)

 • Ron

   

  Die vrouw heeft dat toch ook gezien en geweten ? Waarom blijft zij buiten schot ?

  reageer
 • Sjors

   

  Zo in het filmpje te zien heeft de beste man ook helemaal niets gedaan om het af te schermen, gewoon allemaal zakken vol in de laadruimte gelegd. Ik ben regelmatig bij die grens overgang geweest de pakkans is even groot als het winnen van de loterij. Wat deze man doet zal wel vanwege een depressie zijn en niet om geld te verdienen, dat het open en bloot in de laadruimte ligt.

  reageer
 • Poe

   

  Die zien we voorlopig niet meer terug.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert