Mud Masters groeit met duizenden fanatiekelingen

BIDDINGHUIZEN
Het is fysiek zwaar en je wordt er enorm vies van. Toch doen er dit jaar weer meer mensen mee met de Mud Masters Obstacle Run dat dit weekend in Biddinghuizen wordt gehouden.

Het ren- en klauterevenement is gegroeid naar 17.000 deelnemers. Vorig jaar deden er nog 12.000 fanatiekelingen mee.

Mud Masters is geen wedstrijd. De sporters doen mee voor de lol. Zij leggen op het evenemententerrein bij Walibi Holland een ruig en modderig hindernisparcours af. Mariniers hebben diverse hindernissen bedacht, zoals kruipgangen, modderbanen en klimrekken. Er zijn verschillende afstanden af te leggen van 6, 12 of 18 kilometer of de marathon.
reacties (4)

 • Arjan

   

  Hoeveel ben je kwijt als je aan een marathon wil deelnemen? Het is het geld dubbel en dwars waard met al die hindernissen en goede organisatie.

  reageer
 • Ruben

   

  50 euro is idd wel aan de hoge kant, en dan mag je ook nog 8 euro neerleggen om te parkeren. Met 17.000 deelnemers ga je dan richting de miljoen aan inkomsten. Je krijgt er wel een super leuk event voor.

  reageer
 • henkie

   

  En dat terwijk het inschrijfgeld 50 euro per persoon is.

  reageer
 • Petra

   

  Super evenement, alles goed geregeld en de sfeer is geweldig. In maart naar de Haarlemmermeer maar in september ben ik er zeker weer bij.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert