Werkzaamheden aan wegen dinsdag van start

LELYSTAD
In Lelystad wordt de komende maanden op veel plekken aan de weg gewerkt. Er wordt asfalt vervangen en er worden reparaties uitgevoerd.

Vanaf dinsdag is eerst de Binnenhavenweg aan de beurt. Ook op de Runderweg, de Houtribweg en de Westerdreef vinden de komende tijd wegwerkzaamheden plaats.

Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

reacties (4)

 • klaas

   

  Deze omleidingen en reparaties zijn duidelijk door een ambtenaar bedacht/geregeld die op de fiets naar zijn werk gaat en er geen kijk op heeft wat e.e.a. teweeg brengt. Het stadshart (Binnenring) zal nu echt vast komen te zitten.

  reageer
 • Ronja

   

  Nieuw asfalt van Bastion tot en met Snijdershof. Mooi opgeknapt, maar waarom dat stuk van de Polderdreef naar Bastion niet meteen gedaan? Dat is het slechtste stuk met gaten in het asfalt!!

  reageer
 • KC

   

  Je hebt helemaal gelijk. Gebeurd het volgend jaar alsnog dan is het duurder. Alleen al 2x aan en afvoer materieel. Hoe gooi je geld over de balk gemeente Lelystad?

 • KC

   

  Ik vind de omleidingsroutes belachelijk. Kijk naar de Houtribweg. Je moet helemaal om de stad heen rijden om bij de Houtrib-/Markerwaarddijk en Parkhaven te komen. De Houtribweg heeft vier rijbanen maak daar dan gebruik van met een doorsteek door de middenberm om twee rijbanen te benutten. Daarna nog een hetzelfde voor de twee anderen. Dit geld ook voor de andere wegen en dreven die vier banen hebben.

  reageer
 • frits

   

  Mee eens. Ik vind dit ook een belachelijke omleiding. Dit kan inderdaad anders. Waarom twee rijbanen tegelijk afzetten? De gemeente verdient geen pluim hiervoor.

 • henk1

   

  er is ook echt nagedacht hierover hoor, vooral met name buslijn 2. eerst omleiding vanwege werkzaamheden kogge, toen bussluis tussen punter/jol en nu gaat bus punter helemaal mijden voor anderhalve week doordat westerdreef open gaat. heel handig hoor.

  reageer
 • Lely

   

  Wat een ramp zeg ........!!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert