Restaurant Hardersluis failliet

ZEEWOLDE
Hotel restaurant Hardersluis in Zeewolde is failliet verklaard. Volgens de curator heeft de horecagelegenheid bij de Harderhaven het faillissement zelf aangevraagd.

Het bedrijf zou onder meer door schulden uit het verleden in financiële problemen zijn geraakt. Hardersluis had zes personeelsleden in vaste dienst en werkte daarnaast met een aantal oproepkrachten. Volgens de curator wordt er nagedacht over een doorstart.

Opmerkelijk is dat op de website van Hardersluis staat dat het bedrijf gesloten is wegens verbouwing en op 21 november de deuren weer opent.

reacties (19)

 • ik

   

  Het bekende verhaal van de klepel.... maar geen hoor of wederhoor plegen om te weten hoe het zit..beetje makkelijk om zo te reageren dus. Weet dat je fantastisch kunt eten bij Hardersluis en voel je welkom om dit te ervaren!

  reageer
 • Ger

   

  Excuus Karel, heb je met Beste verwisseld!

  reageer
 • karel

   

  Ger, over domme reacties gesproken. Zou je niet over mij willen oordelen, als je niet weet wat voor werk ik doe. Ik veroordeel ook niemand. Ik vraag alleen aan Pascal om het 1 en ander uit te leggen, om verdere discussies te voorkomen

  reageer
 • Ger

   

  Inderdaad wat een harde en domme reacties! @ Nico, Karel en Dennis, de beste stuurlui staan aan wal. Hoe vaak heb jullie bijvoorbeeld daar gegeten het afgelopen jaar om een kleine ondernemer te steunen? Het is economisch een moeilijke tijd, zeker voor de horeca. Jullie hebben vast en zeker een baan bij de overheid en totaal geen idee hoe het ondernemerschap in elkaar zit. Trouwens, in 25 jaar! is dit het eerste faillissement van de eigenaar. Ger (vriendin van de eigenaar)

  reageer
 • Nico

   

  Ja ben ook wel benieuwd naar het verhaal van Pascal. Het is toch opmerkelijk dat keer op keer hetzelfde spel gespeeld wordt door de eigenaar. Lekker makkelijk een doorstart om zo op een makkelijke manier van je schulden af te komen.... Dat terwijl anderen geen salaris krijgen of op kunnen draaien voor de gemaakte schulden. Slecht dit!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • karel

   

  Nou Pascal, als je het allemaal zo goed weet, leg het dan eens uit; om verdere speculaties te voorkomen

  reageer
 • Pascal

   

  Wat een harde reacties, weten jullie het hele verhaal wel? Asociaal om hier zo te reageren, als jullie het allemaal zo goed weten waarom weten jullie niet het hele verhaal? En dan ook nog met een andere naam wsl. Het maakt mij boos en woest dit te lezen. Hier schrijft een personeelslid! Wat zou jij op het raam zetten? "Wegens faillissement gesloten" ik heb het nog nooit ergens zien staan! En de site? Jongens kom op, verdiep je eerst in het verhaal alvorens zo te reageren!! Ik weet hoe het zit, en natuurlijk baal ik ervan dat mijn werk ophoudt, maar ik heb begrip omdat ik er dichtbij heb gestaan!!! RESPECT

  reageer
 • eva

   

  wat een onzin! als je wat te zeggen hebt verdiep je dan in de geschiedenis. op deze manier een ondernemer onderuit halen is wel heel erg. Hardersluis is vaker verpacht geweest en idd omdat dat fout ging heeft de eigenaar het zelf weer opgepakt! Met resultaat! De haven van Harderwijk is altijd een goed lopend restaurant geweest en door het Waterfront moest dit restaurant sluiten!! niet door faillissement! en the harbour was gewoon opzegging contract. Jammer dat er zo gesproken wordt...

  reageer
 • dennis

   

  Typisch dit... Het rijtje faillisementen en ten gronde gerichte bedrijven waar deze man met zijn vinger in de pap zat te roeren: Hardersluis(ging al vaker fout hoor) the harbour(troosteloos ding) haven van harderwijk(ooit een gerenomeerd bedrijf) Toch raar dat ie er steeds weer mee weg komt. Toch raar Hoe anderen er aan kapot gaan terwijl meneer zijn volgende plan in werking stelt. Sterkte voor een ieder die door dit stukverdriet gebruikt is en zal worden

  reageer
 • Beste

   

  onder de categorie te laf om zijn zaken goed te regelen. Groot groter grootst. en bam kapot. Zulke mensen moeten aangepakt worden. Net als the Harbour. Met een faillissement zijn er altijd mensen die erbij in stinken. Verantwoordelijkheid nemen heet zoiets! En om het vervolgens te melden op je eigen website met als smoes we zijn aan het verbouwen...... tja... echte ondernemers. Is the Lux de volgende weer in rij?

  reageer
 • Fondo

   

  De eigenaar heeft zeker geen financieele problemen. Was ook eigenaar van de harbour Dit past in zaken regelen en personeel kwijt raken niet netjes wel slim. Ik keur het niet goed wens het personeel veel succes in de toekomst

  reageer
 • Beste

   

  Ik heb het niet verzonnen hoor. De twee hebben in ieder geval zaken met elkaar gedaan aangezien the Harbour en Flevo investment in elkaar verwikkeld waren. En laat Flevo investment nou net Hardersluis zijn.

  reageer
 • Rob

   

  Daar moet je blij mee zijn, NOT.

  reageer
 • zeewolde

   

  Tja misschien is er financieel een spelletje gespeelt en gaat het even dicht om straks weer schoon van start te kunnen gaan. En Tja connecties met The Harbour?? Laat ik zo zeggen dat het bekend voorkomt en dat de ideeen hetzelfde waren en uitgevoerd worden. Maar al met al wel sneu voor het personeel want die zijn de dupe natuurlijk weer.

  reageer
 • sim

   

  Wij wilden daar eten met het werk maar dat kon niet i.v.m. de verbouwing. Maar nu hoor ik dit. Ja ik weet niet wat ik moet geloven.

  reageer
 • Jan

   

  Liefhebber Ik heb vernomen dat de oude eigenaar van onze vrienden uit Dronten interesse heeft. Hij heeft meerdere panden.

  reageer
 • dus

   

  wat een onzin zeg.

  reageer
 • ron

   

  wat bedoel je met de zoveelste ? zoveelste bedrijf dat failliet gaat ? zoveelste restaurant dat failliet gaat? zoveelste bedrijf van deze eigenaar dat failliet gaat ? of nog heel wat anders ?

  reageer
 • Beste

   

  De zoveelste. Volgens bepaalde gegevens was het ook verweven met de vorige jaar failliet verklaarde "the Harbour" in Zeewolde

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert