Subsidie voor festival Oude Muziek

FLEVOLAND
Om de organisatie van festivals voor klassieke muziek te stimuleren heeft de provincie Flevoland een subsidie van 400.000 euro beschikbaar gesteld.

Hoewel sommige fracties twijfels hadden of ze dat bedrag daaraan wilden uitgeven, stemden Provinciale Staten woensdagavond in met de subsidie. De Stichting Organisatie Oude Muziek kan met het geld de komende vijf jaar concerten organiseren.

Door de samenwerking met het gerenommeerde Festival Oude Muziek in Utrecht wil de provincie het aanbod en de kwaliteit van de klassieke muziek in Flevoland versterken en bij een breder publiek bekend maken.

reacties (1)

  • Een bedrag noemen van 400.000 euro zegt de gemiddelde lezer van O.F weinig of niets. Laat eens wat meer horen waar dit bedrag precies aan gespendeerd word, anders branden de verhalen over het inpikken van ieders belasting centen straks weer onnodig los.

    reageer
  • .\/\/.

     

    Er staat bij dat men de komende vijf jaar concerten kan organiseren. En al stond het hele programma erbij, dan nóg zullen er mensen zijn die roepen dat het geld beter naar ouderenzorg of de voedselbank kan, want dat is het mantra van dit moment.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert