Alosery gekozen als Hemelse Havenaar

ALMERE
Marjo Alosery uit Almere Haven is uitgeroepen tot Hemelse Havenaar van 2014. Almeerders uit dat stadsdeel konden buurtbewoners nomineren die de leefbaarheid op een positieve manier hebben beïnvloed.

Marjo opende in 1999 met haar man de Alosery Art Gallery in het centrum van Almere Haven en heeft er sindsdien aan bijgedragen dat het winkelcentrum een gastvrije plek is geworden.

Zo heeft Alosery zich via de belangenvereniging van ondernemers ingezet voor feestelijke verlichting en fleurige bloemenmanden in de winkelstraat. De onderscheiding Hemelse Havenaar wordt sinds 2012 jaarlijks uitgereikt.

reacties (4)

 • Edmay

   

  Bedankt Allosery en gefeliciteerd. Jullie zorgen ervoor dat Almere Haven leefbaar blijft. Let niet op de negatieve berichten .

  reageer
 • Erik

   

  Kun je dat ook onderbouwen of roep je maar wat?

  reageer
 • kalknagel

   

  ontzettend triest dit!! deze dame heeft jaren lang veel geld ontvangen over de rug van anderen..... bah bah bah om van te kotsen!!

  reageer
 • Nee Toch

   

  Het moet niet gekker worden. Als dit genoeg is om hemelse havenaar te worden, dan kun je die onderscheiding net zo goed huis aan huis gaan verspreiden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert