Slaags met buspersoneel om vals geld

ALMERE
De politie heeft woensdag een jongen van 19 uit Almere aangehouden nadat hij had gevochten met buspersoneel. Aanleiding was het vermoeden dat hij had betaald met vals geld.

Het conflict vond plaats op de busbaan in de Almeerse Waterwijk. De jongen ging er na het handgemeen vandoor en de politie hield hem aan na een korte achtervolging. Agenten moesten geweld gebruiken omdat hij zich verzette.

De agressieveling zit vast en onderzoek moet uitwijzen wat er precies is voorgevallen.

reacties (4)

 • San

   

  Vals geld is vals geld. Als je je daarbij dan ook nog agressief gaat gedragen, dan is dat reden genoeg tot aanhouding en insluiting.

  reageer
 • Adje

   

  En dat allemaal vanwege een vals briefje van Euro 10 of 20? Of waren het munten van plastic?

  reageer
 • driekus

   

  Het geld was echt vals geld. dat is al geconstateerd. en de valse munter sloeg een buschauffeur die mee reed als passagier als eerste, niet de chauffeur zelf. En de controleurs van cxx waren niet bij de aanhouding aanwezig. dat heeft de politie zelf gedaan. de valse munter zal wel niet mee hebben willen werken.. dus voordat er weer vedere uitspraken gedaan...... die nergens op slaan....

  reageer
 • wilma, almere buiten

   

  Ik ben wel benieuwd of het werkelijk vals geld was; daar hoor je natuurlijk niets meer over. Let wel, mensen mogen niet zwartrijden, maar ik erger mij wel aan het machts- vertoon wat die controleurs tentoonspreiden, alsof ze een echte crimineel aanhouden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert