Glazen Huis Lelystad levert 2.600 euro op

LELYSTAD
De inzamelactie van het Glazen Huis in Lelystad heeft ruim 2.600 euro opgeleverd voor het goede doel. Drie discjockeys met een licht verstandelijke beperking hebben 72 uur achtereen verzoekplaten van luisteraars gedraaid voor geld.

De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. Die landelijke actie steunt vrouwen en meisjes in oorlogsgebieden die slachtoffer zijn van seksueel misbruik.

De dj's Dé de Haas, Stefan Bakker en Jan Barbé werden na drie dagen opsluiting maandagavond bevrijd uit hun mobiele studio op het Stadhuisplein door wethouder Janneke Sparreboom.

reacties (11)

 • anoniem

   

  weet je wie echt een strop heeft de jongen die het geluid verzorde op het terein (dream world) de jongen heb met goede wil een deel gesponserd en hij zal een deel betaalt krijgen maar de organisatie is er als een haas (janny de haas) vandoor gegaan ben benieuwt of die 2600 nog bij 3 fm komt tewijl die jongen met een schade post zit ik heb gehoort dat het om een bedrag gaat van 3000 euro nouw ik zou zeggen fijne kerst zit je dan met je vrouw en dochter in de kouw nou pascal als ik het voor je heb gehad had je het van mij gekregen dan heb jij teminsten ook een goede kerst

  reageer
 • Nappi

   

  En zelf 30% in eigen zak steken ja ja dj De je bent goed bezig maar je kan beter de tuintjes gaan doen. Misschien levert dat wel wat leuks op

  reageer
 • Guus

   

  Inderdaad, ondankbaar!....wie het kleine niet eert.....

  reageer
 • Anoniem

   

  Hoezo ging er nu te weinig in je eigen zak? Klinkt een beetje ondankbaar je reactie, kijk eens om je heen hoeveel gezinnen in armoede leven verwacht je dan veel geld van die mensen?

  reageer
 • het hazenpad

   

  vind je het gek... mensen hebben een trauma van de tuinman

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dz

   

  Nou nou Stefan... Ik ga echt niet in weer en wind bij voor mij volslagen onbekende mensen kijken die een plaatje draaien. Teleurgesteld of niet, daar kom ik niet voor. Prima dat het om een goed doel gaat, maar het is als deelnemer ook gewoon leuk en wie weet levert het wat publiciteit op dat resulteert in een schnabbel. Zou het niet interessant zijn om zo'n project te starten in de zomer als er een of ander festival is? Kun je mooi van meeprofiteren als ..eh... Geldophaalmachine en is er meteen ook publiek. Helaas stopt de honger naar aandacht en geld niet voor de goede doelen na de reguliere glazenhuis-periode... Iedere euro blijft nodig.

  reageer
 • Rene Verstraten

   

  Het bedrag mag dan wat tegenvallen, maar jullie hebben wél je best gedaan en een bijdrage geleverd aan Serious Request. Dat is meer dan veel andere mensen kunnen zeggen dus wees gewoon trots op jezelf!

  reageer
 • jan

   

  Fantastisch gedaan DJ's. Mooi dat jullie je eigen ideaal hebben nagestreefd en daar ook nog eens een goed doel mee hebben gesteund.

  reageer
 • Dé de Haas

   

  Ik ben diep en diep teleur gesteld in de bewoners van Lelystad. De bewoners met een grote mond die dan zeggen er gebeurt nooit wat in Lelystad, zijn niet op komen dagen. Ja koud en regen natuurlijk dan komen ze niet. Terwijl in de rest van het land bij de Glazenhuizen bommetje vol zit. En de gemeente Lelystad heeft dit bijzondere gewoon laten vallen in financiële opzichten. Ook ben ik zeer teleur gesteld in Radio Lelystad, ja 1 of 2 mensen hebben een verzoekje in gediend en gegeven, voor de rest rond schandalig. Ik wil niet zielig over komen, Maar wij hebben vanaf vrijdag avond 9 uur principe in de kou gezeten. Lelystad heeft mensen met een verstandelijke beperking echt in de kou laten zitten. Nou fijne dagen allemaal hoor en bedankt voor al jullie grote inzet op zo'n bijzondere evenement.......

  reageer
 • Andree

   

  Met gewoon werken had dezelfde tijd waarschijnlijk meer opgebracht.

  reageer
 • Hendrik

   

  Nou nou, wat een bedrag.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert