Almeerdaagse krijgt bordjes voor wandelroutes

ALMERE
De stichting Almeerdaagse krijgt eigen bewegwijzeringsbordjes voor wandeltochten in en om Almere. In totaal worden er ruim 4000 exemplaren geplaatst.

Het gaat om kleine vierkante groene bordjes met een grote witte pijl. Deze zijn gefinancierd door Het Almere Fonds. Tot vorig jaar maakte Almeerdaagse gebruik van stickers op lantaarnpalen om de route aan te geven.

Momenteel worden de bordjes geplaatst op de routes van winterwandeltocht Nobelhorst. Dat is het eerstvolgende evenement van de stichting eind februari. Het is de bedoeling dat in juni alle 4000 bordjes in Almere op hun plek staan.

reacties (4)

 • -Z-

   

  Bordjes ? 4000 ?? De Almeerdaagse loopt zichzelf nu echt voorbij.

  reageer
 • Jos

   

  En het bos hang er vol van en onderhouden ho maar. Ik zie nog steeds bordjes van routes die al lang geleden zijn opgeheven bijv. Almere Pad. Kunnen die meteen verwijderd worden?

  reageer
 • Almeerdaagse

   

  Serge is van harte welkom als vrijwiiliger om de digitale wereld bij de Almeerdaagse verder te ontwikkelen. Aanmelden kan via de website bij Ym de Roos. De bordjes ondersteunen. Er zijn namelijk nog wandelaars die nog niet thuis zijn in de digitale wereld van Serge. Ook die wandelaars zijn bij de Almeerdaagse van harte welkom.

  reageer
 • Serge

   

  Welkom in de digitale wereld!!! Bordjes plaatsen is zooooo 2009....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert