Acht auto's vernield bij dealer

LELYSTAD
Bij autodealer Schurer-Kamphuis in Lelystad zijn afgelopen weekend vernielingen aangericht aan acht auto's.

Volgens eigenaar Hans Schurer zijn bij vier auto's ruiten ingeslagen en onder vier auto's zijn de banden weggehaald. Er zou voor zo'n 15.000 euro schade aangericht zijn. Schurer zegt aangifte te hebben gedaan bij de politie.

Bij Schurer-Kamphuis zijn de afgelopen jaren vaker auto's vernield. De eigenaar gaat nu beveiligingcamera's op het terrein plaatsen.


reacties (7)

 • Lely

   

  Natuurlijk heeft iedereen DE oplossing. Wees dapper en plaats dan geheel belangeloos de camera wanneer je een grote mond hebt. Ik daag een ieder uit om je woorden om te zetten in daden.... Kom maar op...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  reageer
 • Ik

   

  Helaas gebeuren deze achterlijke dingen mensen worden steeds gekker!!!!

  reageer
 • Hendrik..

   

  Met een simpele webcam en een gratis te downloaden programmaatje kun je al beelden maken, dat hoeft niet zo veel te kosten. Bovendien kun je daar ook nog mee instellen dat als er beweging is, je een mailtje krijgt. (Yawcam)

  reageer
 • arnoud

   

  Het problem met cameras is dat je daarmee de daders nog niet hebt, en als ze gepakt worden, het heel lang duurt voor ze voor de rechter komen, en als ze veroordeeld worden ze vervolgens geen geld hebben om de schade te vergoeden. Ik vind als je schade veroorzaakt, dan moet je het tot de laatste cent terug betalen, al moet je daardoor 20 jaar lang onder een brug wonen en gras eten met je complete gezin, had je maar moeten bedenken voor je met je vingers aan andermans spullen zit.

  reageer
 • Faerie

   

  jk, natuurlijk zijn die verre van gratis, maar als het al meerdere keren is gebeurd over een aantal jaren met dat gemiddeld schadebedrag dan had er al lang bespaard kunnen worden. Overigens is kwaliteit inderdaad interessant achteraf, maar beveiligingscamera's (en lampen) hebben ook een preventieve werking. Dat heeft niks te maken met de kwaliteit van je beeld.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • jk

   

  het is te gek voor woorden dat je cameras nodig hebt, maar deze zijn verre van gratis. kan wel zon simpel wifi cameratje ophangen maar als je dan toch gaat filmen, dan moet je ook duidelijk kunnen zien wat er gebeurd

  reageer
 • Faerie

   

  Walgelijk, je moet met je fikken van andermans spullen afblijven, maar ik begrijp niet dat er, als het al vaker is gebeurd, nog geen camera's hingen dan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert