Opruimservice Dima stopt ermee

BANT
Dima Inboedel Opruim Service in Bant stopt vanaf 1 mei met het opkopen van inboedels en met de bijbehorende tweedehandswinkel.

Dima koopt witgoed en meubels op bij bijvoorbeeld verhuizing, verkoop of overlijden. In goede staat verkerende goederen, zoals wasmachines en salontafels, worden verkocht in het pand aan de Banterkade.

Door toenemende concurrentie en de gevolgen van de economische crisis zegt het bedrijf te weinig opdrachten te hebben om door te kunnen gaan.

reacties (2)

 • Tiny

   

  Het is erg laat voor een reactie omdat ik het nu pas lees. Was er al een paar keer geweest maar het pand zag er verlaten uit. Wat jammer. Niet alleen de spullen en de prijzen waren top maar zij die het runden waren super lieve luitjes. Lieve schatten, ik hoop van ganser harte dat jullie toch iets anders gevonden hebben. Jullie waren er echt geknipt voor. Blijf positief. Alles loopt zoals het lopen moet en jullie zijn een ervaring rijker geworden. Met behoud van eigenwaarde zijn jullie waarschijnlijk op tijd gestopt. We leven mee......... Warme groet, Tiny van de groene S......

  reageer
 • Maria Jansen

   

  Dima Inboedel Opruim Service is een bedrijf dat woningen leeg oplevert bv na overlijden van de laatste bewoner. De aanwezige inboedel wordt opgekocht en verkocht in de verkoopruimte in Bant. (donderdag,-vrijdag en zaterdagmiddag open). De overige rommel, vloerbedekking ed wordt naar de afvalverwerking gebracht Ze verkopen dus van alles wat in een huis te vinden is. Niet zo als in de Kringloopwinkels, maar het betere tweede hands. Mooie meubels en huisraad. Maar ook kunst, antiek en verzamelobjecten. Zeker de moeite waard om langs te gaan. .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert