College komt De Wielewaal tegemoet

ZEEWOLDE
Het college van b en w in Zeewolde komt de uitbaters van camping De Wielewaal tegemoet. Burgemeester en wethouders zien voorlopig twee illegale dienstwoningen in het Hulkesteinse bos door de vingers.

Het gaat om een houten chalet en een receptiegebouw. De woningen zijn illegaal omdat van één de vergunning is verlopen en voor de ander nooit een vergunning is verstrekt. Het college stelt nu voor om de verlopen vergunning te verlengen en de andere woning tot 1 januari 2016 toe te staan.

Ook hebben burgemeester en wethouders besloten medewerking te verlenen aan de uitbreiding van het kampeerterrein. Voor tentkampeerders zou het gebied met ruim een hectare uitgebreid kunnen worden. De grond is nu nog in het bezit van Staatsbosbeheer.

reacties (2)

 • rene riepen

   

  Wonen in een receptie gebouw is een beetje vreemd toch? Waarom er een tentencamping bij moet komen is me trouwens ook een raadsel, gezien de natuurcamping van staatsbosbeheer er vlak naast ligt.

  reageer
 • Dirk

   

  Waarom moeten ondernemers toch altijd weggepest worden? Ik zou als gemeente blij zijn als er een initiatief was. Het gaat nota bene om een camping. Laat die mensen alsjeblieft met rust!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert