Gangsterduo bedekte slachtoffer met takken

LELYSTAD
De vrouw uit Meppel die vorig jaar door een crimineel duo in een bos bij Lelystad werd achtergelaten, was met tape gekneveld en werd bedekt met takken en bladeren. Dat meldt Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman via Twitter vanuit de rechtszaal. Het achterlaten van het slachtoffer wordt door het OM beschouwd als poging tot moord of doodslag.

Antonio van der P. en Enise B. braken in Meppel in bij de vrouw om schone kleren te vinden, te eten en douchen. Toen het slachtoffer thuiskwam werd ze geslagen met een pan en enkele malen gestoken met een mes. Daarna werd ze in de kofferbak van haar eigen auto meegenomen. Onderweg werd geld van haar rekening gepind.

Het duo liet de gewonde vrouw achter bij de Oostvaardersplassen omdat het een verlaten gebied is. De twee gingen ervan uit dat de vrouw niet ernstig gewond was en zich binnen 10 minuten zou kunnen bevrijden.reacties (4)

 • Poe

   

  Een kort tbsje? Geen flauw idee waar je het over hebt ofwel?

  reageer
 • peterh

   

  ik snap al niet dat deze gekken hand in hand in de rechtbank mogen zitten. uit mekaar en ver uit elkaar opsluiten de rest van hun leven. deze gaan toch weer de fout in , hebben geen menselijk gevoel.

  reageer
 • nij

   

  voor beide levenslang,heeft die mevr uit meppel ook.

  reageer
 • Joop

   

  Je voelt in het hele verloop nu al de gehele of gedeeltelijk vrijspraak met geen of lage straf aankomen. "We bedoelden het niet zo, we hebben haar nog bemoedigend toegesproken en een bloemetje voor haar geplukt." "Het is niet onze schuld dat ze thuiskwam en ons betrapte." En het altijd werkende: "er kon niet bewezen worden wie van de twee de klap met de pan heeft uitgedeeld en wie er heeft gestoken." En dan blijft er straks hooguit insluiping en ontvoering over gestraft met een paar maandjes taakstraf of heel mischien een kort tbsje.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert