Promotie van Flevoland op beurs in Berlijn

FLEVOLAND
Toerisme Flevoland probeert touroperators en Duitse media enthousiast te maken voor Flevoland. De organisatie heeft een plek in de Holland stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) op de internationale toerismebeurs ITB in Berlijn. Op deze beurs, die dinsdag van start is gegaan, zijn 180 landen en 10.000 exposanten aanwezig.

Het NBTC besteedt in de Holland-campagne speciaal aandacht aan de film De Nieuwe Wildernis over de Oostvaardersplassen. De Duitse versie Die Neue Wildnis is in Duitsland vanaf 9 april in de bioscopen te zien. Dat is aangegrepen om de Flevolandse natuur te promoten.

Toerisme Flevoland probeert de komende dagen op de beurs ervoor te zorgen dat touroperators meer reizen naar Flevoland gaan aanbieden. Behalve de natuur in Flevoland wordt ook gewezen op toeristische attracties als de Bataviawerf, de architectuur in Almere en Schokland.

reacties (6)

 • Erik

   

  Haha, en dan vervolgens een vervuilend vliegveld gaan bouwen die de bio-landbouw, Oostvaardersplassen gaat vervuilen en de rust van het toerisme gaat verstoren. Wat een enorme idioten zitten er in de overheid!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Die is er al, en op verschillende plaatsen in de stad ook nog. Het nieuwe stadshart is er een prima voorbeeld van. Jou zegt het waarschijnlijk niets, maar regelmatig zie ik fotograferende toeristen in Almere. Voor ons is het normaal, maar voor buitenlanders is een gloednieuwe stad op de bodem van de zee iets heel bijzonders.

  reageer
 • SanderZ

   

  Hoezo? Het is een feit dat het veruit de grootste trekpleister van Flevoland is met zelfs aantrekkingskracht uit het buitenland (met name Duitsland) het is dus logisch als ze bataviastad zouden promoten, en ik ben er vrij zeker van dat ze dat ook doen maar het hier niet genoemd is in dit stukje aangezien dit samengevat is. Bent u wellicht jaloers?

  reageer
 • bert

   

  wanneer gaat die architectuur in Almere komen ???

  reageer
 • Joke

   

  Denk en hoop maar lekker verder.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • SanderZ

   

  De architectuur in Almere? Auch.. ik denk dat dat een schoolvoorbeeld is van anti-reclame. Ik hoop dat er ook reclame wordt gemaakt voor Bataviastad, dat is immers het centrum van toerisme in Flevoland.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert