Alternatief OORD-festival pas na de zomer

EMMELOORD
Festival OORD dat altijd in juli wordt gehouden in Emmeloord, wordt dit jaar gehouden in het waterlab in Marknesse. En niet in juli, maar pas op 19 september.

Dat heeft organisator Marijke Démoet bekendgemaakt. Zij houdt ook rekening met een andere naam.

Démoet roept kunstenaars op om voor 1 juni plannen in te dienen voor het festival in september. "De makers" staan voortaan centraal, ook voor de OORD-festivals die in 2016 en de jaren daarna terugkeren in Park West in Emmeloord.

reacties (9)

 • Zet Emmeloord op de kaart!!

   

  Helaas kan het eens voorkomen dat alles niet naar wens gaat. Om een dergelijk festival te organiseren is een beste kluif werk. Daarom zou ik als buitenstander adviseren ,roep de hulp in van het Vrijwiligers punt in Emmeloord en probeer enkele organisaties te benaderen o.a. STEP ,het Goed ,de gemeente etc......... Oord heeft getoond dat er een prachtig festival kan bestaan in Emmeloord. Zet Emmeloord op de kaart met zijn allen, nu hebben we de kans!! Combineer deze happening met aansluitende items.

  reageer
 • Smurfin

   

  Misschien moeten ze de vrijwilligers eens wat meer koesteren, dit was het afgelopen jaar beslist niet het geval. Heel jammer!!!

  reageer
 • Smurfin

   

  Misschien moeten ze de vrijwilligers eens wat meer koesteren, dit was afgelopen jaar duidelijk niet het geval. Beetje jammer!!!

  reageer
 • E.Huiskamp

   

  Weer het zoveelste ding wat naar de kl.... is geholpen. Er komt straks op het waterloopbos geen hond op af. Alles veel te ver uit elkaar en de gezelligheid is daar ver te zoeken. wat was er mis de de oude locatie? Bedankt gemeente Emmeloord.

  reageer
 • Lambik

   

  Je hebt heel veel vrijwilligers nodig om zo'n festival te kunnen neer zetten. Vrijwilligers zijn bij OOrd dan ook hard nodig!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Andre

   

  Wat zijn de redenen waarom het niet in park west is dit jaar ??

  reageer
 • Oproep!!

   

  Laten we Oord verdwijnen uit Emmeloord? Het zou jammer zijn. Dit festival heeft toekomst juist in het park gelegen bij het Zwin. Het is een prachtige locatie, alleen er zou meer van de bedrijven gevraagd kunnen worden om Emmeloord dit festival te gunnen. Maak samenwerking mogelijk o.a. met het Muzisch Centrum. Sponsoring is zeker van belang!! Probeer het gehele park te benutten met allerlei kunstvormen een weekend lang?

  reageer
 • Gerdina

   

  Tsja,waarom zou je iets dat nu goed is zo laten....een verlies voor Emmeloord als Oord vertrekt.

  reageer
 • waarom

   

  Hebben jullie wel aan vervoer gedacht. Het openbaar vervoer is geweldig hier vooral in het weekend en de avonden. Emmeloord is voor iedereen bereikbaar. Denk dat hier niet goed over nagedacht is

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert