Gebroeders Vereecken agrarisch ondernemer van het jaar

DRONTEN
De broers Leander en Peter Vereecken uit Dronten zijn donderdag uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar. In Zeist ontvingen ze van LTO-voorzitter Albert Jan Maat een cheque van 12.500 euro.

De fruittelers van het bedrijf Vereecken krijgen de prijs voor onder meer het marktgerichte denken en het feit dat er tijdens de verwerking van appels en peren niets verloren gaat. Zo wordt fruit van mindere kwaliteit geleverd aan de bakkerswereld. Uit schillen en het klokhuis wordt sap geperst. De overgebleven pulp wordt vervolgens onder meer in stroop verwerkt.

De jury roemt ook de maatschappelijke betrokkenheid van Vereecken. Bij het bedrijf werken diverse wajongers en Vereecken steunt ook het hospice in Dronten.


reacties (5)

 • Ko Westveer

   

  Van harte gefeliciteerd jongens, maar ook senior. Jullie hebben het verdiend. Veel succes met jullie onderneming.

  reageer
 • Henk Hage

   

  Jongens Van Harte gefeliciteerd goede promotie voor ons product en ook vader Theo hij heeft wat stem wijzers uit gedeeld Proficiat .

  reageer
 • dronten

   

  Gefeliciteerd! Eindelijk een bedrijf die ook aan mensen denkt die een steuntje in de rug nodig hebben wordt in het zonnetje gezet. Een goed voorbeeld voor andere bedrijven om mensen met een beperking aan werk te helpen. Een verrijking voor de samenleving

  reageer
 • Appelsap drinker

   

  Gefeliciteerd!! Super gedaan.

  reageer
 • groko

   

  kijk dat is nou mooi werk mannen, gefeliciteerd. Jammer dat Omroep Flevoland het verschil nog niet tussen appels en pruimen ziet maar dat terzijde....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert