Sportverenigingen ten onrechte aangeslagen voor ozb

DRONTEN
Een veertigtal sportverenigingen in Dronten heeft dit jaar ten onrechte een ozb-aanslag ontvangen. Dat heeft wethouder Ton van Amerongen donderdagavond tijdens de raadsvergadering gezegd.

Hoewel sportverenigingen vrijgesteld zijn van ozb-belasting, viel er toch een rekening op de mat. Aanleiding voor de CDA-fractie om vragen te stellen. Volgens de wethouder kunnen de clubs binnenkort een negatieve aanslag verwachten, zodat de fout gecorrigeerd wordt.

Het CDA had ook gevraagd om een vrijstelling van een terrasvergunning voor sportverenigingen. De wethouder gaf aan dit eerst in het college van burgemeester en wethouders te willen bespreken.

reacties (4)

 • dvs

   

  Als de gemeente Dronten een bedrijf zou zijn, was het gisteren al failliet gegaan !!! Je zou er krampen van in je armen krijgen, van dat alsmaar de handen boven iemands hoofd houden ...

  reageer
 • lolly

   

  Helemaal mee eens!

  reageer
 • sjonny

   

  De bezem moet door het ambtelijk apparaat, daar gaat wel erg veel fout. Weg met de niet functionerende ambtenaar, en dat lijken er veel te zijn. Wanneer dit in het bedrijfsleven zo vaak fout ging, werd er direct keihard ingegrepen, maar hier vaak slappe knieën... Als wethouder wordt je toch gek van dit slecht opererende apparaat.

  reageer
 • Gerald

   

  De gemeente Dronten maakt er de laatste tijd wel een zooitje van. Word tijd dat daar eens koppen gaan rollen om de boel weer op orde te krijgen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert