Almeerse vlogger is YouTube hit

ALMERE
De 37-jarige Paul Goudsmit uit Almere is een hit op YouTube. Goudsmit is gamer en vlogger. Dat betekent dat hij video's maakt voor YouTube waarin hij dingen vertelt en uitlegt.

Die video's gaan over de games die hij speelt op de computer, over zijn gezin of over zijn werk als docent op een school. Met 66.000 abonnees is zijn vlog enorm populair, vooral bij de jeugd. Hij verdient inmiddels zoveel met zijn filmpjes dat hij een dag in de week minder voor de klas staat. En voor sponsoren op beurzen in bijvoorbeeld Frankfurt en Las Vegas staat.

Volgens Goudsmit staat YouTube nog in de kinderschoenen en hij verwacht dan ook dat vloggen alleen maar groter zal worden.

reacties (13)

 • Anoniem

   

  Emmmm, kijk naar enzoknol xd niet dat dat daar licht, maarjah

  reageer
 • Peter

   

  dit is een succes in Nederland, een of andere leraar in Almere die spelletjes speelt.... ik denk dat een stuk over StukTV of EnzoKnol iets leuker en interessanter was geweest in plaats van deze pipo de clown.

  reageer
 • Bram

   

  Enzo en StukTV wonen niet in Almere en deze leraar heeft wel 1 van de grootste sponsor van de wereld MSI en wie wil nou niet zo'n baas van een leraar hebben? ;)

 • maarten

   

  en verdiend hij is een goede docent en kan altijd veel lol mee beleven en maakt heel vette video's

  reageer
 • Timo

   

  Wat een bazen Yotutber is dit! Deelt altijd zijn mening over Youtube, een van de weinige die dat doet. Maakt bazen content, wel vaak voor 16+, maar aangezien de Youtube community in Nederland -12 is, krijgt deze man vaak haat, wat geheel onterecht is. Betrekt zijn vrouw en kinderen in zijn video`s op een leuke manier. Kortom, een bazen Youtuber! Timo

  reageer
 • Johan b

   

  Ik vind Paul zeker leuk om te zien bij game events. L.a gamescom e3 enz.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Paul Goudsmit

   

  Het is een leuk item geworden! Al ben ik natuurlijk een 'YouTuber; die Game-vids en VLOGS upload ;) Een 'vlogger' is meer zo iemand als Enzo Knol! Ik ben een mengeling zeg maar :) Maar ja, niet belangrijk! Het was leuk en bedankt Omroep Flevoland!

  reageer
 • Glenn Van Loo

   

  Lang Leve De King77nl !

  reageer
 • TimoTnl

   

  Wat een bazen Youtuber, een van de weinige die zijn mening durft te geven op YT. Maakt geweldige video`s en is altijd open en eerlijk tegen zijn abonnees. Helaas kan niet iedereen , bedoel hier mee de kinderen van -12, content waarderen. Maakt inderdaad geweldige vlogs, betrekt hierbij zijn vrouw en kinderen om een leuke manier bij! Groetjes Timo,

  reageer
 • koos

   

  wat een treurigheid.

  reageer
 • kirk

   

  36 en dan nog shirts van kinderfilms dragen. prachtig.

  reageer
 • Kevin

   

  Paul is een baas!

  reageer
 • michel klaver

   

  Deze youtuber is nog begonnen omdat hij het leuk vind om het te doen....niet om snel groot te worden zoals je tegenwoordig veel ziet. Hij heeft aan het begin gestaan van youtubend nederland en heeft zichzelf op eigen kracht omhoog gewerkt. Dat zie je ook aan de sponsoren die hij ondertussen heeft (msi). Ik ben zelf 32 en dan is het fijn om te kijken naar iemand die weet waar hij over praat en waar het allemaal nog meer om gaat buiten het youtuben om zoals vrouw en kinderen en een baan

  reageer
 • Joost

   

  66.000 abonnees? Hij heeft gemiddeld minder dan 3000 views per video dus minder dan 3 euro per video. Wat een succes! Die beurzen bezoeken betaalt die overigens uit eigen zak.

  reageer
 • Paul Goudsmit

   

  hahahaha! Jij bent duidelijk iemand die PRECIES weet hoe het gaat in het YT wereldje ;) DDG heeft bijna 600.000 subs en heeft 5000 tot 25000 views per video, zo kan ik 90% van de YouTube kanalen als voorbeeld geven. Je moet ook niet kijken wat er na 1 dag op een video staat aan views, maar na 2 - 4 weken. Dan staat er bij mij 4000 - 10000 views per video, dat is netjes hoor! En tja... over de E3 en Gamescom weet je zo te zien ook heel veel! Want ik ga natuurlijk zelf 3000 tot 5000 euro betalen voor een trip naar LA en dan ook nog gratis allemaal filmpjes maken voor bijvoorbeeld Microsoft of Activison ;) .... sure! Ajax heeft ook zo'n deal met Ziggo... gewoon shirt-sponsor en Ajax betaald hiervoor aan Ziggo i.p.v. andersom! Misschien is het verstandig om voortaan eerst alle feiten op een rijtje te hebben en niet meteen een reactie plaatsen om iemand zwart te maken ;) gr Paul

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert