Klaas Wilting na 14 jaar weg bij Omroep Flevoland

LELYSTAD
Klaas Wilting heeft na ongeveer 14 jaar afscheid genomen van Omroep Flevoland.

Wilting presenteerde voor de omroep vele televisieprogramma's zoals de Ambassadeur, de Twaalfde Provincie, de Mediator en Bureau Flevoland.

Ook had hij een wekelijkse rubriek op de radio. Elke dinsdagochtend besprak hij alles over politie en veiligheid.reacties (5)

 • Jordi

   

  Bij de DSB bank deed hij het ook leuk.Tot op het laatst blijven beweren dat erbij DSB bank niet aan de hand was! Tot op het laatst dhr.Scheringa de hemel inprijzen. Talrijke mensen zijn de dupe geworden (cq financieel naar de afgrond ) van de DSB bank, dhr Scheringa en zijn persvoorlichter. Belachelijk alle aandacht die er is voor zijn afscheid, en het platform dat hij heeft gekregen bij omroep Flevoland.

  reageer
 • eindelijk

   

  14 jaar te laat. Nu nog Mart Smeets en Youp van het Hek weg en de uitgerangeerde garde is weg. Nooit meer een nepagent die polisie zegt op de radio. Laat hem lekker terug gaan naar Waku Waku daar was hij op zijn best. Feest!!!

  reageer
 • Jay

   

  Als ik die kop lees wil ik graag weten waaróm Wilting weggaat. Wat hij heeft gedaan bij Omroep Flevoland kan ik zo opzoeken. Het echte nieuws staat er niet bij, jammer.

  reageer
 • alex

   

  jammer dat hij weggaat, hij deed het altijd wel goed vond ik.

  reageer
 • Tsja

   

  Eindelijk wat een zelf ingenomen mannetje was dat.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert