Ducdalf weer open na faillissement

ESPEL
De Ducdalf in Espel is sinds maandagmiddag officieel weer open, nadat het in maart failliet ging.

Het Party- Bowlinghouse heeft een doorstart gemaakt. Volgens de nieuwe bedrijfsleider Edwin van der Velde is niets veranderd aan De Ducdalf.

Het bedrijf in Espel had dezelfde eigenaars als restaurant Het Achterhuis op Urk, dat inmiddels ook een doorstart heeft gemaakt.

reacties (5)

 • urkse

   

  Klopt hoor pietje,voor faillissement was Hakvoort al koper.En nu koopcontract getekend is,wordt er vergunning aangevraagd voor een nieuw havenkantoor op de Dormakade.Krijgt Hakvoort ook de benedenverdieping erbij.Moeten ze geweten hebben,anders hadden ze nooit een bod gedaan ver boven de vraagprijs. Jaja,als het anders is dan horen we dat hier graag van je.De schuldeisers(familie en vrienden)zijn alles kwijt.

  reageer
 • Jaja

   

  wat weten jullie het allemaal goed. Een cariere tot curator schreeuwt jullie toe

  reageer
 • pietje

   

  Toch wel raar als je failliet bent en ik al 6 weken geleden me werk alhoorde dat hakvoort het achter huis overnam gewoon mensen oplichten de twee

  reageer
 • Joop

   

  Erg onfris allemaal. Als het niet crimineel is, dan hangt het er in ieder geval goed tegenaan. Ik ga daar eens eten en ook niet betalen denk ik. En dan maak ik een doorstart en kom ik het nog eens overdoen.

  reageer
 • willem dronten

   

  Het klop bij het bedrijf niks veranderd maar bij de schuldeiser, s die kunnen fluiten naar hun geld Dat daar mensen onslagen worden is niet erg Bedank

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert