Almere Diep verbreedt journalistieke activiteiten

ALMERE
Almere Diep, het online journalistieke magazine, gaat zijn werkzaamheden uitbreiden. Zo zijn er na de zomer filmpjes te zien op de site en houdt het in Café op Twee een cultuurpodium.

Maandelijks bezoeken inmiddels 5.000 geïnteresseerden het online magazine. Een klein aantal daarvan betaalt een financiële bijdrage, hoeveel dat er zijn houdt initiatiefnemer Mario Withoud geheim.

De zomer wordt gebruikt om te onderzoeken of de site geheel achter een betaalmuur wordt gezet. Toch verwacht Withoud dat dit niet zo snel gaat gebeuren, omdat hij dan lezers verliest.

reacties (3)

 • peteratea

   

  Bart Brouwers die in dienst van TMG het grote Dichtbij in Nederland heeft neergezet, zie ik als een professional. Brouwers is 6 maanden geleden E52 in Eindhoven gestart: soortgelijk als wat Mario hier probeert. Brouwers heeft hemel en aarde bewogen en heeft nu zegge en schrijven 150 betalende 'leden'. Interessant om zijn verslag van de eerste 6 maanden te lezen,.... https://e52.nl/e52-waar-staan-we-na-een-half-jaar/

  reageer
 • Urk2

   

  Ik volg allerlei regionale en lokale media, maar hier had ik nog nooit van gehoord.

  reageer
 • kletser

   

  wat een onzin dit. van de laatste 15 artikelen zijn er 13 door withoud zelf geschreven. en dat cafe heeft vast leuke gasten zoals hij en collega

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert