Autocross gaat weer niet door

NAGELE
De autocross in Nagele gaat ook dit jaar niet door. Het evenement zou eind augustus moeten plaatsvinden, maar er is geen goede locatie gevonden.

Vorig jaar speelde hetzelfde probleem. De organisatie heeft landeigenaren gevraagd om een terrein beschikbaar te stellen, maar dat heeft niets opgeleverd.

De autocross van Nagele werd in 2013 voor het laatst gehouden op de Schokkerringweg en daarvoor op het terrein van Op d'n Akker. Die locaties zijn niet meer beschikbaar. De organisatoren zeggen teleurgesteld te zijn, maar voor volgend jaar weer te gaan zoeken naar een locatie.

reacties (12)

 • Dorpsgenoot

   

  Ik heb geen idee hou het bestuur zijn werk doet, zelfs geen idee wie er allemaal in zitten. Maar de genoemde stukjes gras (paardenveld, weitje van Breas en binnenveldjes van de hofjes) zijn hoe dan ook bij lange na niet groot genoeg voor een complete baan plus rennerskwartier!! Je hebt minstens 2 keer zoveel grond nodig. Bovendien totaal onpraktisch met aanvoer van materialen, parkeren, etc. Daarnaast ziet de gemeente je aankomen als je een vergunning gaat aanvragen om in het bos of in de hofjes een autocross te gaan houden, de ambtenaren vallen van schrik achterover..

  reageer
 • Harrie

   

  miss is kijken naar een groep nieuwe enthousiaste mensen die niet alleen elke maand bij elkaar komen voor het drinken van bier en het verkopen van onnozele praat!!

  reageer
 • nagelees

   

  Zou het wellicht niet een beetje liggen bij het bestuur? Wel meeliften in de diverse vergaderingen en planningen die voor de gehele polder gemaakt worden. Maar niet daadkrachtig kunnen zijn om een locatie te vinden cq. te maken.. Kom op zeg hou op. Wel eens gedacht aan het oude paardenveld in het bos? Wat te denken aan het weilandje waar Breas zijn kudde had staan? Of op een van de grasvelden binnen de hofjes? Oude volkstuin percelen? En ja de ijsbaan. Het is tch van de zotte dat een ijsclub die nooit open is, zo,n groot perceel in macht houdt? De helft afstaan en gaan ....

  reageer
 • Bertves

   

  Gelukkig gaat die in Luttelgeest morgen wel door. Is de omroep daar ook bij?

  reageer
 • Jan

   

  Als je weet dat die daar ligt dan weet je ook dat daar in het verleden problemen zijn geweest met de natte ondergrond, het is per slot van rekening een ijsbaan die wordt geacht het water vast te houden. Maar neem gerust contact op met de commissie en biedt je kennis aan zou ik zeggen! Succes!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • crosser

   

  Ligt kant en klare baan op de ijsbaan. kan zo gebruikt worden.tja kost beetje moeite.jammer dit..

  reageer
 • Frenky

   

  Zeur inderdaad, ben toch blij dat ik geen herrie hoor.

  reageer
 • Jan

   

  Dat is letterlijk en figuurlijk wat ver gezocht denk ik, om de dorps-autocross van Nagele 30 km verderop te verrijden. Het is logischer om het dan hooguit een dorp verderop te proberen, in Ens of Tollebeek, maar ik ga er van uit dat ze dat al uitgezocht hebben. En er is geen officiële vereniging.

  reageer
 • Jan

   

  Wie het leuk vindt?? De deelnemers (honderden over het gehele land), toeschouwers en de organisatie bijvoorbeeld... Sommige mensen vinden het dan weer leuk om zonder kennis van zaken kritiek te spuien op de hobby's van anderen, het is maar net wat je leuk vindt of niet?

  reageer
 • Lely...

   

  Zeur....

  reageer
 • Frenky

   

  gelukkig maar, wie vind een autocross nou leuk. Behoorlijk ouderwets is het.

  reageer
 • Dennis

   

  Een idee om uit te wijken naar Biddinghuizen. De baan van De Flinstones huren bij Van Werven ;-) . Of op zoek gaan naar een vast stuk grond voor een crossbaan. Neem aan dat het wordt georganiseerd door een autocrossvereniging.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert